Merhaba, bugün 19 Mart 2024 Salı
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ KANDİL ŞEKERİ DAĞITTI

Marmaraereğlisi Belediyesi üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili sebebiyle, ilçe genelinde kandil şekeri dağıttı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın Regaip kandiline özel hazırlattığı kandil şekerleri önce belediye personeline ardından ilçe genelinde vatandaşlara dağıtıldı. Kandil dolayısıyla Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek’in de katıldığı programda belediye personeli, mahalle meydanlarında vatandaşlara kandil simidi dağıtırken, vatandaşlarda bu yılda kandillerini unutmayan Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya ve belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

VATANDAŞLARIN KANDİLİNİ KUTLADI

Regaip kandilinin Müslümanlar için ayrı bir önemi olduğunu belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, tüm ilçe halkının ve İslam âleminin Regaip Kandili'ni tebrik ettiğini ifade etti. Başkan Ata , "Üç ayların da başlangıcı olan Regaip Kandili, insanoğlu için manevi bir fırsattır. Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanlık ve İslam aleminin zor bir süreçten geçtiği 2020 yılını afetler ve hastalıklarla geçirdik. Bu nedenle Müslümanlar olarak üç ayların manevi iklimini iyi değerlendirmeli, yüce rabbimizden milletimiz ülkemiz ve insanlığın barışı, huzuru için dua ederek af dilemeliyiz. Tüm dünyanın, ülkemizin ve milletimizin, birliğine, dirliğine ve kardeşliğine vesile olması temennisiyle mübarek üç ayların hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ KANDİL ŞEKERİ DAĞITTI