Başkan Ata; ‘’Hiçbir vatandaşımızın ayağının, çamura değmesini istemiyoruz.’’ dedi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; Yeniçiftlik Mahallesi Atatürk 7 Sokak üzerinde devam eden sıcak asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ulaşımda kaliteyi artırmak, yaya ve taşıt trafiğine uygun hale getirmek için ilçe merkezi ve mahallelerde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yeniçiftlik Mahallesi ve Atatürk 7 Sokak üzerinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, personele kolaylıklar dileyerek, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Marmaraereğlisi Hizmetlerin En İyisine Layık

Asfalt serimi çalışmalarını incelerken, vatandaşın memnuniyetiyle karşılaşan Başkan Ata; ‘’Vatandaşlarımızın ve mahallelerimizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için ekiplerimiz mesai gözetmeksizin görevlerinin başında. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile kısa zamanda, yol konusunda çok iş başardık. Bozuk yol kalmayıncaya kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiçbir vatandaşımızın ayağının çamura değmesini istemiyoruz. Yeni yolumuzun, bölge sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi .

Yapılan incelemeler sırasında yanına gelen vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Hikmet Ata, vatandaşların istek görüş ve önerilerini dinledi. Gerekli çalışmaların ivedilikle yapılacağını söyledi. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Ata ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.