Bozuk Yol Kalmayacak

Marmaraereğlisi Belediyesi ‘Bozuk Yol Kalmayacak’ sloganı ile çıktığı yolda hız kesmeden devam ediyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kamaradere ve Dereağzı Mahallelerinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Hikmet Ata'nın talimatlarıyla asfaltlama işlemi yapılan yollarda çalışmalara ara verilmeden devam edilecek.

Karayollarına ait olan birçok yerde de çalışma başlatan Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bozuk yol kalmayana denk çalışmaları sürdürecek.

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’ Yaşadığımız süreçte pandemi dolayısıyla çalışmalarımızın bir bölümünde buraya yoğunlaşmak durumunda kaldık. Ancak bu durum belediyecilik hizmetlerimizin öteleneceği anlamına gelmemektedir. Vatandaşlarımızın kolay ve sağlıklı bir ulaşım gerçekleştirebilmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Belediyemizin birim ekipleri, halkın sokağa çıkma kısıtlaması uygulandığı günlerde dahi görevlerinin başındadır. Bu süreci birlikte ve en verimli haliyle atlatabilmek için yaptığımız çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Bozuk Yol Kalmayacak