Marmaraereğlisi Belediye Personeline İtfaiye Eğitimi Verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Marmaraereğlisi Belediye personeline teorik ve uygulamalı yangın eğitimi verildi.

Marmaraereğlisi Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitimde yangın çıkmaması için gerekli tedbirlerin alınması ve yangın anında nelerin yapılması gerektiği konusunda bilgiler verildi. Eğitim sonrasında tatbikat yapan işçilere yangın söndürme teknikleri uygulamalı olarak gösterildi.

Eğitimin ardından; Marmaraereğlisi Belediye personeli, olası yangına karşı her türlü önlemin alındığını ve yangın esnasında kullanılacak tüm ekipmanlarının hazır bulunduğunu belirttiler. Konu ile ilgili açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ‘’Belediye personelimizin bu tarz eğitim çalışmalarına, önem ve öncelik veriyoruz. Herhangi bir yangın durumunda donanımlı bir şekilde olaya müdahale edebilmesi, can güvenliği açısından oldukça önemli. Belediye personelinin belediyecilik konusunda her işi yapabilme yeteneğine sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Vermiş olduğu eğitimden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerine teşekkürlerimi iletiyorum.’’ dedi.

Marmaraereğlisi Belediye Personeline İtfaiye Eğitimi Verildi