Merhaba, bugün 16 Nisan 2024 Salı
Yaralı Kuşa Anında Müdahale Edildi

Marmaraereğlisi Belediyesi ekipleri, yaralı halde bulunan kuşa anında müdahale ederek tedavi altına aldı.

Marmaraereğlisi’nde öğrenci olan bir grup vatandaş, kedinin ağzında yemek üzere olduğu kuşu kurtararak, Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hayvan Koruma Birimi ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi yapılarak hayata döndürülen yaralı kuş, tedavi edilmek üzere Geçici Bakım Evi’ne götürüldü.

Tedavi süreci tamamlandıktan sonra doğaya salınacak olan güvercinle ilgili, Marmaraereğlisi Belediyesi’nin veteriner hekimi şu bilgileri verdi: "Kuşumuz kedi kapması sonucu kanadından yara almış, röntgen görüntülerine bakacağız, gerekli tedavileri uygulayacağız, inşallah sağlıklı bir şekilde özgür hayatına devam edecek." Dedi.

Yaralı Kuşa Anında Müdahale Edildi