Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
Marmaraereğlisi’nde 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ilçemizde anma etkinlikleri düzenlendi.

İlçe Kaymakamlığı koordinesinde gerçekleştirilen etkinliklerle; 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminin 3. yıl dönümünde, 251 şehidimiz saygı, rahmet ve minnetle anıldı.

Marmaraereğlisi Şehit Mezarlığı’nda başlayan etkinlikle; şehitlerimiz için dua edildi ve gazilerimize uzun ömürler dilendi. Cedit Ali Paşa Camii’nde Mevlid-i Şerif okunması ile devam eden program, Marmaraereğlisi Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen anma etkinlikleriyle son buldu.

Anma etkinliklerine Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata başta olmak üzere, İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, İlçe Garnizon Komutanı Bayram Ölçücüoğlu, Jandarma Komutanı Sadullah Kalaycı, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, İlçe Müftü Vekili Talip Akbaş, İlçe Emniyet Müdürü Adil Özer, gaziler, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Marmaraereğlisi’nde 15 Temmuz Şehitleri Anıldı