Marmaraereğlisi Plajları Artık Daha Güvenli Olacak

Marmaraereğlisi Belediyesi denizlerde boğulma olaylarının önüne geçmek için; plajlara gözetleme kulesi koyuyor.

Yaklaşık 35 km sahil şeridine sahip olan Marmaraereğlisi ilçesi, özellikle yaz aylarında ilçe halkının, tatilcilerin ve yazlıkçı vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği; Marmaraereğlisi sahil plajı başta olmak üzere, Sultanköy Mahallesi, Yeniçiftlik Mahallesi ve Dereağzı Mahallesi plajlarına boğulma vakalarının önüne geçmek için cankurtaran görevlendirdi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem ŞEN, Belediye Plajı tesislerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek; güvenliği bu yıldan itibaren üst düzeyde tutacaklarını açıkladı. Başkan Yardımcısı Muharrem ŞEN sözlerine; ’’İlçemizde tatillerini geçirmekte olan yazlıkçılarımızın ve ilçe halkımızın, tatillerini güvenli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla hizmet alanımız içerisinde bulunan tüm plajlarımızda, cankurtaran hizmeti, tüm sezon boyunca devam edecektir. Sahil şeridinin tüm sorumluluğunu belediye olarak üstleneceğiz. Tüm vatandaşlarımızın can güvenliğinin bize emanet olduğunu bilerek, tatillerini huzurlu bir şekilde geçirmelerinin sözünü veriyoruz.’’ diyerek son verdi.

Marmaraereğlisi Plajları Artık Daha Güvenli Olacak