Marmaraereğlisi Belediyesi’nden Soğuk Asfalt Yol Çalışması

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin; giderek yoğunlaştırdığı yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının bir ayağını da soğuk asfalt çalışması şeklinde gerçekleştiriyor.

Üst yapı iyileştirmeleri kapsamında, ulaşım ağını günümüz koşullarına uygun hale getirmek için çalışan Marmaraereğlisi Belediyesi, yaya ve araç trafiğinin sağlıklı yapılabilmesi için yolları soğuk asfalt ile kaplıyor. Yeniçiftlik Mahallesi Halil Kavas Caddesinde başlayan çalışmaların, üst yapı çalışması çerçevesinde ilçe genelinde devam etmesi planlanıyor.

Marmaraereğlisi’nde bozuk yol kalmayıncaya kadar çalışmaların, kesintisiz olarak süreceğini belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek çalışmaları yerinde inceleyerek,’’ Hepimizin bildiği üzere; ilçemizde alt yapı çalışmalarından kaynaklanan, yol bozukluklarından dolayı hemşerilerimiz mağdur oldular. Havaların düzelmesiyle beraber yol bakım onarım ve yenileme çalışmalarımızı hızlandırdık. Çalışmalarımızı, ilçe genelinde sürdürüyoruz. Nüfus ve araç yoğunluğunu baz alarak, kilit parke taşı veya soğuk asfaltla kaplıyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım ağını konforlu hale getirmek için var gücümüzle çalışacağız.’’

Marmaraereğlisi Belediyesi’nden Soğuk Asfalt Yol Çalışması