Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet ATA ‘Yıl Sonu Sergisi ve Öğrenme Şenliği’’ Etkinliğine Katıldı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği ‘’Yıl Sonu Sergisi ve Öğrenme Şenliği’’ etkinliğinin açılışını gerçekleştirdi.

‘’Yıl Sonu Sergisi ve Öğrenme Şenliği’’ kapsamında; Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yapmış olduğu eserler sergilenirken, aynı zamanda tekvando ve kick-box gösterisi yapıldı. Gösterilerin ardından, kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. Belediye Başkanı Hikmet Ata sonrasında Türkiye Muharip Gaziler Derneği adına, Gazi Ahmet Aldemir’e İsimlik takdim etti.

Kursiyerlerin hazırladığı, eserlerin sergilendiği yılsonu sergisini inceleyen Belediye Başkanı Hikmet Ata, kursiyerleri tebrik etti. Sergide; Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde, çini ve rölyef kursiyerlerinin hazırladığı eserler katılımcıların beğenisi topladı.

Etkinliğe Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın yanı sıra, İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin , İlçe Jandarma Komutanı Sadullah Kalaycı, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, Adalet ve kalkınma Partisi İlçe Başkanı Cafer Çebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Özer, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı..