Marmaraereğlisi Belediyesi Yaz Hazırlıklarını Sürdürüyor"Marmaraereğlisi Belediyesi halkın talep ve önerilerini geri çevirmeyerek, Kamaradere Mahallesi’nde bulunan sahil şeridine bank ve oturma grupları yerleştirdi."

Marmaraereğlisi ilçesinde; turizmin gözde merkezlerinden biri olan, Kamaradere Plajları'nda vatandaşlar ve tatilcilerin, özellikle akşam saatlerinde sahil bandında yaptıkları yürüyüşler sırasında; soluk alıp, dinlenebilecekleri bank ve oturma gruplarının konulmasına ilişkin talepleri, Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından yerine getirildi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen; çalışmalarda bizzat bulunarak, Kamadere Mahallesi halkının sorunlarını dinledi. Yaz aylarında nüfus yoğunluğunun yaşandığı Kamaradere Mahallesi’ne ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti.

Marmaraereğlisi Belediyesi Yaz Hazırlıklarını Sürdürüyor