Merhaba, bugün 25 Haziran 2019 Salı
Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların bayramını kutladı."Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ramazan Bayramının kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu belirten Başkan Ata, “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir” dedi."

On bir ayın sultanı Ramazan ayının, manevi iklimini Marmaraereğlisi’nde birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını ifade eden Başkan Ata, “her anlamda dolu dolu geçen bir Ramazan’ın ardından bayrama ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı günlerdir. Böyle günleri fırsat bilerek insanlar birbirlerine daha fazla yüreğini açmalı, küskünlükler bitirilmeli, çocuklar sevindirilmeli, büyükler hatırlanmalıdır. Toplum olarak, birbirimize sarılmalıyız. Güzel bir İlçede ve güzel bir ülkede yaşıyoruz. Toplumumuzun bayram günlerinin coşkusunu ve mutluluğunu sürekli hissedebilecekleri bir dünyada yaşamalarını diliyor ve bu amaçla İlçemize hizmet ediyoruz. İnsanların mutluluğuna vesile olmak bizlerin en büyük ödülüdür. Bu düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.