Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
Marmaraereğlisi Mahalle İftarı Yoğun İlgi Gördü

‘’Mahalle İftarlarında buluşuyor ve bereketi paylaşıyoruz’’ sloganıyla, Ramazan ayının başından beri halk iftarı düzenleyen Marmaraereğlisi Belediyesi; son iftarını Marmaraereğlisi İlçe merkezinde gerçekleştirdi.

Marmaraereğlisi Belediye Düğün Salonu bahçesinde kurulan iftar sofralarındaki masaları gezerek, iftar açmak için bekleyen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı.  Saatler öncesinden sofraları doldurmaya başlayan vatandaşlar, ilahi ve ney ezgileriyle karşılandı. Belediye Başkanı Hikmet Ata; mahallede kurulan sofraları tek tek gezerek, vatandaşlarla kısa sohbetler etti.

Binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen iftar programında İftar öncesi kısa bir selamlaşma konuşması yapan Belediye Başkanı Ata, Ramazan ayının son günlerine yaklaşıldığını belirtirken; “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazanda kurulan iftar sofraları ile binlerce vatandaşımız aynı anda iftar açıyorlar. Birlik ve beraberliğin en güzel göstergesi burada sergileniyor. Artık son günlere girdiğimiz Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İlçemiz sınırlarındaki tüm sıkıntıların farkındayız.

Başkan Ata; ‘’Ramazan ayının bereketi, bizi yine bir iftarda daha bir araya getirdi. Öncelikle tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayının Mübarek olmasını dilerim. Önümüzdeki günlerde Ramazan ayının bitişi ile Mübarek olan Ramazan Bayramını da hep birlikte kutlamanın sevincini yaşayacağız. Tüm hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı sorunsuz bir yaz mevsimi geçirmek için tamamlamak üzereyiz. İlçemiz sınırlarındaki tüm sıkıntıların farkındayız. Bu sıkıntıların giderilmesi adına tüm birimlerimizle işimizin başındayız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarının tamamını gidereceğimizden hiçbir şüpheniz olmasın. Tuttuğumuz oruçları, Rabbimizin kabul etmesini diliyorum. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Hepinize afiyet olsun.’’ diyerek sözlerine son verdi.

Marmaraereğlisi Mahalle İftarı Yoğun İlgi Gördü