Merhaba, bugün 25 Haziran 2019 Salı
Mahalle İftarlarında Buluşuyor Bereketi Paylaşıyoruz

Marmaraereğlisi Belediyesi ‘‘Mahalle İftarları’’nın 5.si Yeniçiftlik Mahallesinde halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin büyük ilgi gören mahalle iftarları kaldığı yerden devam ediyor.  Yoğun bir katılımın gerçekleştiği iftar yemeğinde, mahalle halkı adeta iftara akın etti. Düzenlenen iftar yemeğine; Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek, Muharrem Şen ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik beraberlik ve dayanışma örneğinin en güzel esintilerinin yaşandığı iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu.  Mahalle sakinlerinin iftar programlarına gösterdiği ilginin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini dile getiren Başkan Hikmet Ata, düzenlenen organizasyona katılımlarından dolayı mahalle halkına teşekkür etti.

“SOFRALARIMIZDAN BEREKET EKSİK OLMASIN”

Tüm mahalle sakinlerinin Ramazan ayını tebrik ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Hikmet Ata ’’İki aylık bir yönetim sürecini geride bıraktık. Bu zaman zarfında hem halkımızın sorunlarıyla hem de belediyemizin sorunlarıyla yakından ilgilendik. Zorlu bir bayram yoğunluğu bizleri bekliyor. Gerek halkımıza gerek ilçemize gelecek olan misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak için tüm eksikliklerimizi tamamladık. Yaz sezonunu geçirdikten sonra yaptığımız projelerin hayata geçmesi için tüm hızımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sofralarımızdan bereket eksik olmasın. Rabbim tuttuğunuz oruçların sevabını kabul etsin, hepimize afiyet olsun.’’  dedi.

Mahalle İftarlarında Buluşuyor Bereketi Paylaşıyoruz