Merhaba, bugün 30 Mart 2024 Cumartesi
RAMAZAN KÜLTÜR GEZİLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamındaki kültür gezileri tüm hızıyla sürüyor.

Halkın yoğun katılımıyla devam eden kültür gezileri, Edirne’nin ardından; Osmanlı İmparatorluğunun ilk başkenti olan Bursa ile devam ediyor.

Vatandaşlar, özel olarak hazırlanan otobüs ile Marmaraereğlisi’nden alınıp Bursa’ya götürülüyor. Sabah erken saatlerde Bursa’ya ulaşan ilçe sakinleri tarihi şehirde; Emir Sultan Camii ve Türbesi, Yeşil Cami, Yeşil Türbe, Ulu Camii, Koza Han, İpek Han, Tophane, Osman Gazi ve Orhan Gazi Türbeleri, Üftade Hazretleri, 1326 Panorama Müzesi ile İnkiya Çınarı’nı ziyaret ediyor. Rehberler eşliğinde yapılan ziyaretlerde ilçe sakinleri eşsiz tarihi eserler hakkında bilgi sahibi oluyor. Tarihi Şehirde yapılan iftar ve kılınan teravih namazının ardından, vatandaşlar Marmaraereğlisin’e geri dönüyor.

Ramazan Kültür Gezilerine katılan vatandaşlar; gezilerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya teşekkürlerini ilettiler.

RAMAZAN KÜLTÜR GEZİLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR