Merhaba, bugün 25 Haziran 2019 Salı
Marmaraereğlisi Sahili Onarılıyor

Marmaraereğlisi sahil caddesi kordonunda çökme meydana geldiği ve güvenlik zafiyetine yol açtığından dolayı, oluşan hasar projelendirilerek onarılmaya başlandı.

Dev dalgalarla çöken sahil yolundaki bölümler Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından onarılıyor. Geniş çaplı onarım sahil şeridi boyunca devam edecek.

Marmaraereğlisi Sahil Caddesi’nde başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hikmet Ata, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’Sahil şeridimizde dalgalar sonucu oluşan hasarı onarmak için çalışmalara başladık. Marmaraereğlisi Sahilimiz, çalışma bitiminde bölgemizdeki vatandaşların rahatlıkla yürüyebileceği güzel bir görünüme kavuşacak.’’ dedi.

Marmaraereğlisi Sahili Onarılıyor