Merhaba, bugün 26 Mart 2019 Salı
“Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutlu olsun”"14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından bölgedeki doktorların ve tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı."

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Tütün, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Marmaraereğlisi İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Hastane Başhekimi Dr. Berat Özdemir’in, doktorların ve tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Ayrıca, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki Aile Sağlığı Merkezleri ve bölgedeki diğer hastanelerde çalışan yaklaşık 250 sağlık personeline Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajı iletilerek hediye takdim edildi.

Sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birinin sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesi olduğuna dikkat çeken Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; "Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği en temel haklardan birisidir. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Hiç kuşkusuzdur ki; bu alanda doktorlarımız, fedakârlıkları ve meslek aşkları sayesinde, yaratılmışların en üstünü olan insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına "kutsal bir mümessil" olarak bu önemli ve zor görevi üstlenmişlerdir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün `Beni Türk hekimlerine emanet ediniz` diyerek, onurlandırdığı ve tıp tarihinde önemli gelişmelere imza atmış, bütün tıp görevlilerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

“Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutlu olsun”