Merhaba, bugün 26 Mart 2019 Salı
Marmaraereğlisi Belediyesi karla mücadele ekipleri aralıksız çalışıyor"Marmaraereğlisi Belediyesi ilçede 23 Şubat Cumartesi akşamından itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle tuzlama ve kar temizleme çalışmalarını sürdürerek ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara engel oldular."

Yoğun kar yağışının trafik akışını engellememesi ve vatandaşların zor durumda kalmaması için büyük çaba harcayan Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında Sultanköy, Yeniçiftlik Mahalleleri ve Marmaraereğlisi ilçe merkezi, Marmaraereğlisi - Çorlu ile Yeniçiftlik - Çorlu yolunda tuzlama çalışması yaparak olumsuz durumlara karşı tedbir aldılar. Tuzlanan yolarda ayrıca kar küreme ekipleri de çalışma yaparak yoların ulaşıma kapanmasını engellediler.

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ 7/24 VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 7/24 vatandaşların hizmetinde olduğunu söyleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiziden oluşan karla mücadele ekiplerimiz ilçe merkezinde, Yeniçiftlik Mahallemizde ve Sultanköy Mahallelerimizde yolların kapanmaması için tuzlama ve yol kenarlarındaki karların küreme çalışmasını yürütüyor. Ayrıca ekiplerimiz Çeşmeli, Yakuplu ve Türkmenli Mahallelerimizin yolarının da açık kalması için çalışmalarına devam ediyor. Marmaraereğlisi - Çorlu ile Yeniçiftlik - Çorlu yolunda da tuzlama çalışması yapıldı. 7/24 ekiplerimiz hazır durumda. “dedi.

Yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı vatandaşların; 0282 613 13 13 nolu hattan Marmaraereğlisi Belediyesi yetkililerine ulaşabilirler.

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ 7/24 VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Marmaraereğlisi Belediyesi karla mücadele ekipleri aralıksız çalışıyor