Merhaba, bugün 21 Şubat 2019 Perşembe
“Eğitimin her zaman destekçisiyiz”"Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından, Sultanköy İlkokulu anasınıfına 7 set eğitsel oyuncak takımı ve projeksiyon cihazı hediye edildi."

Öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla yapılan destekte anasınıfının ihtiyacı olan eğitsel setler ve projeksiyon cihazı Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından öğretmenlere teslim edildi.

Eğitimin her zaman destekçisi olduklarını belirten Başkan Uyan, "Marmaraereğlisi Belediyesi olarak her konuda olduğu gibi geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımız için her türlü faydalı çalışmayı yapma gayretindeyiz. Okullarımızın eksikliklerinin giderilmesi konusunda her zaman destek olmaktayız. Geçtiğimiz yıllarda okullarımıza yapmış olduğumuz fiziki iyileştirmelerin yanında belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde dönem dönem okullarımıza destek vermeye gayret ediyoruz. Eğitime arsa tahsislerinden tutun da, kırtasiye yardımları, spor malzemesi yardımları gibi birçok alanda katkıda bulunuyoruz. Kütüphane Haftası kapsamında okullarımıza ,kitap yardımlarında bulunuyoruz. Ayrıca bugün de minik öğrencilerimiz için eğitsel set ve projeksiyon cihazı desteğinde bulunduk. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın tam donanımlı bireyler olmaları için elimizden gelen desteği sağlamaya her zaman hazırız. "dedi.