Merhaba, bugün 18 Nisan 2019 Perşembe
Çeşmeli Mahallesi Kültür Merkezi hızla yükseliyor"Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin gelişmesi amacıyla başlattığı “Her Mahalleye Bir Kültür Merkezi” projesi kapsamında yapımına başlanan Çeşmeli Mahallesi Kültür Merkezi projesi yüzde 40 oranında tamamlandı."

Her Mahalleye Bir Kültür Merkezi projesiyle yatırımları tüm mahallelere eş zamanlı olarak ulaştıran Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın büyükşehir statüsüne geçilmesiyle köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla başlattığı Türkmenli Kültür Merkezi’nde sona gelinirken, Çeşmeli Kültür Merkezi projesi ise yüzde 40 oranında tamamlandı.

ÇOK AMAÇLI OLARAK TASARLANDI

Yaklaşık 2 Milyon TL yatırım bedeli olan Kültür Merkezi içerisinde sağlık merkezi, muhtarlık, nikâh salonu, düğün salonu, kafeterya, teras katı ve çok amaçlı salon olmak üzere mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandı.

Çok amaçlı Kültür Merkezinde yürütülen çalışmalar kapsamında yüzde 40 oranında tamamlanan kültür merkezinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Merkezin mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandığını dile getiren Başkan Uyan; “İlimizin büyükşehir statünse kavuşmasıyla köyden mahalleye dönen yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını belirledik. İhtiyaçlarımız arasında en önemlisi olan kültür merkezlerinin temellerini attık. Binamız; sağlık merkezi, muhtarlık, nikâh salonu, düğün salonu, kafeterya, teras katı ve çok amaçlı salon olmak üzere mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandı. Çeşmeli Mahallesi Kültür Merkezimi projemiz yüzde 40 oranında tamamlandı. “diye konuştu.

Çeşmeli Mahallesi Kültür Merkezi hızla yükseliyor