Merhaba, bugün 16 Aralık 2018 Pazar
Bayanlardan Gençlik Merkezi Kurslarına Yoğun İlgi"Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde bayanlara yönelik açılan kurslar yoğun ilgi görüyor. Ev hanımlarının el becerilerini geliştirebildikleri ve meslek sahibi olabildikleri kurslarla ev ekonomisine de katkı sağlıyorlar."

MESLEK SAHİBİ EDİNDİREN KURSLAR

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde açılan sır altı çini uygulama, 3 boyutlu şekillendirme ve kağıt rölyef kursları ile bayanların boş vakitlerini değerlendirmeleri sağlanıyor. Yeniçiftlik Mahallesi Ek Hizmet binası kurs merkezinde açılan kuaförlük ve biçki nakış kurslarıyla da Yeniçiftlik Mahallesi’nde yaşayan bayanların ev ekonomisine katkı sağlamaları ve el becerilerini geliştirerek meslek sahibi olmaları hedefleniyor.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNE GÖRE KURS AÇILIYOR

Vatandaşların taleplerine göre çeşitli alanlarda açılan kurslarla hem meslek edindiriliyor hem de boş vakitlerini değerlendirmeleri sağlanıyor.

Bayanlara yönelik açılan meslek edindirme kurslarının yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Başkan Uyan; “İlçe merkezimizde bulunan Gençlik Merkezi’mizde ve Yeniçiftlik Ek Hizmet binamızda bulunan kurs salonumuzda ilçemizdeki bayanların taleplerine göre kurslar açmaktayız. Vatandaşlarımızın hem kendilerini geliştirmeleri, hem de meslek sahibi olarak ev ekonomilerine katkı sağlayabilecek bireyler olmalarına vesile olabilmek bizler için gurur verici. “dedi.

Bayanlardan Gençlik Merkezi Kurslarına Yoğun İlgi