Merhaba, bugün 16 Aralık 2018 Pazar

•Büyüyen ve hergün gelişen İlçemizde bilindiği gibi birçok dalda spor müsabakaları yapılmakta olup aldığımız dereceler ve ödüller bizleri oldukça memnun etmektedir . Fakat bu müsabakalara ev sahipliği yapacak ve gençlerimizi bir çatı altında toplayacak bir spor kulübü binamız bulunmadığından ilçemizdeki kapalı spor salonu bitişiğine bir spor kulübü binası yapımına başlayacağız . Toplam inşaat alanı 1200 m2 olacak binanın Proje  bedeli 1.300.000,00 TL dir. Spor kulübü binasında yüzme havuzu, 1 adet kafeterya ,yönetim odası, TV izleme odası, 120 kişilik toplantı salonu ve Spor Kulübü ‘ne gelir getirmek amacıyla 16 odalı misafirhane yapılacaktır.  Ayrıca futbol sahasının etrafına 2 adet 1000m’lik  yürüyüş parkuru yapılacaktır.