Merhaba, bugün 26 Mayıs 2018 Cumartesi
Marmaraereğlisi’nde Anneler Günü coşkusu"Marmaraereğlisi’nde Anneler Günü Lal Sönmez ve Hamza Solak konserleriyle coşkuyla kutlandı. Marmaraereğlisi Belediye Düğün Salonu’nda Lal Sönmez sahne alırken, Yeniçiftlik Mahallesi Belediye Düğün Salonu’nda Hamza Solak konseri düzenlendi."

Programda konuşan Başkan Uyan annelerimizin degerine dikkat çekerek; "Bizleri daima koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen ve varlığıyla hayatımıza anlam kazandıran annelerimizin haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Hayatımızın her aşamasında desteklerine ihtiyaç duyduğumuz, yanlarında her zaman huzur bulduğumuz annelerimizin bizlere aşıladığı değerleri çocuklarımıza aktarabilmeliyiz. Annelerimize olan vefa borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Ancak onlara hayırlı evlatlar olmak, vatana ve millete faydalı bireyler haline gelerek başarılara imza atmak bizlere düşen en önemli görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutlayarak sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. “diye konuştu.

Lal Sönmez ve Hamza Solak konserleriyle doyasıya eğlenen bayanlar, Başkan İbrahim Uyan'a teşekkürlerini iletti.

Marmaraereğlisi’nde Anneler Günü coşkusu