MURAT AYDIN VE ORKESTRASININ "ATA'YA SAYGI KONSERİ"İLE ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ANILDI...

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Marmaraereğlisi'nde özel bir konserle anıldı.
    10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri sebebiyle; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün müziğe olan sevgisi düşünülerek, Murat Aydın ve orkestrasının hazırladığı “Atamıza Saygı Konseri” Marmaraereğlisi Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlendi.
    Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı’nın ortak çalışması ile düzenlenen konsere çok sayıda vatandaşımız katılım sağladı.
    Kalabalık izleyici kitlesi arasında bulunan Belediye Başkan Vekilimiz Erol Yılmaz, Atamızı saygı, minnet ve rahmetle andığımız sanat akşamının gerçekleşmesinde emeği geçen Murat Aydın ve orkestrasına katkılarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.