ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN UYAN’A ZİYARET

3-9 Eylül Zabıta Haftası münasebatiyle Belediye Başkanı İbrahim Uyan makamında; Marmaraereğlisi Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerini kabul etti.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan Zabıta Müdürü Ufuk Bozan ile Zabıta memurlarının ve tüm Zabıta Teşkilatının ,Zabıta Haftasını kutlayarak , başarılı çalışmalarının devamını diledi. Uyan ''Tüm personelle görevinizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz. Bizde vatandaş memnuniyeti her şeyden önce gelir. Barış içerisinde, huzur içerisinde vatandaşla sıcak ve sağlıklı bir diyalog içerisinde çalışmalar temenni ediyorum. Bugüne kadar ki gayretli çalışmalarınız için teşekkür ediyor, daha üstün başarılar diliyorum. Hepinizin Zabıta Haftası kutlu olsun” dedi.
    Zabıta Müdürü Ufuk Bozan da görevlerini ifa ederken vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Uyan'a teşekkür ederek ,çiçek takdim etti.