Başkan Uyan Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Belediye Başkanımız İbrahim Uyan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ve Belediye Meclis Üyemiz Fehmi Duman, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ilçemizde yapımını devam ettirdiği 21 Derslikli İlkokul, Otobüs Terminali ile Gasilhane ve Morgunda içinde bulunduğu projeleri inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldılar.
    Belediye Başkanımız Uyan incelemelerin ardından yaptığı açıklamasında; “Yapılan projeler vatandaşlarımızın rahat edebilmesi için her türlü imkan sunacak. Bu yapılar ilçemizin sosyal hayatına yeni bir hava katacak.Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimiz zaman, vatandaşın yüzünde mutlu bir görüntü hali yer alıyor. Biz de onun mutluluğunu yaşayarak ilçemizde hizmet çıtasını çıkarabileceğimiz en yüksek noktaya çıkarmaya çalışıyoruz. Belediyeciliğin amacı insanlara en iyi en kaliteli hizmeti sağlamak. Bu amaçla da Marmaraereğlisi'nin karış karış her yerinde tüm çalışmalarımız devam ediyor. ” dedi.