Yol Yapım Çalışmalarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor

Belediyemiz tarafından Sorumluluk alanlarımızda bulunan Mahallelerimize daha hızlı, etkili yol yapım bakım ve onarımı hizmetini sunmak için satın alınan 1 adet kombine satıh asfalt kaplama aracı ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarına Yakuplu Mahallemizde başladı. Belediye Başkan yardımcımız Ümit Kartal ve Belediye Meclis Üyemiz Ziyattin Doğan çalışmaları yerinde inceledi.
    Belediye Başkanımız İbrahim Uyan yapılan çalışmalar ile ilgili olarak "Yeni aracımız üzerinde aynı anda bitüm ve mıcır malzemesi bulunduracak. Ekiplerimiz İlçemize bağlı Mahallerimizin yollarında meydana gelen deformasyonların bakım ve onarımlarına iş programı çerçevesinde hiç ara vermeden devam edecek."dedi.