Sultanköy Mahallemizin Kanalizasyon İnşaatı Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Sultanköy Mahallemizin uzun süredir beklediği kanalizasyon projesi, Göreve geldiği günden beri Marmaraereğlisi’ni marka şehir yapma anlamında önemli çalışmalara imza atan Belediye Başkanımız İbrahim Uyan’ın yoğun uğraşları sonucunda, yoğun bir katılımla TESKİ tarafından gerçekleştirildi.
    Programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Belediye Başkanımız İbrahim Uyan, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ile protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanımız İbrahim Uyan, kanalizasyon çalışmasının çok önemli olduğuna değinerek, alt yapı çalışmalarının ardından da asfaltlama çalışmalarının yapılacağını söyledi. Başkanımız Uyan, “Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığına değerli halkımızın oylarıyla gelerek bugüne kadar ilçemizde yapılmayanları yapmak için ekibimle beraber gece gündüz çalıştık, proje üretip hayata geçirmek için uğraş verdik. Arkamızda güçlü bir Marmaraereğlisi halkı yanımda inanan ve güvenen bir ekip ile çalışarak İlçemizi marka kentler düzeyine getirmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar yapılması gereken kanalizasyonun şu ana kadar İlçeye yeni bağlanan Mahallelerimde yapılmaması bize göre ciddi bir talihsizliktir. Modern şehirciliğin olmazsa olmazı kanalizasyon yapımında Sultanköy Mahallemizi zor günler bekliyor. Sabırla ve dayanışmayla bugünleri üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Yinede zararın neresinde dönülürse kardır anlayışıyla şu an hayata geçirilmek üzere temelini attığımız kanalizasyon projesinin Sultanköy’de yaşayan halkıma hayırlı olmasını diliyorum." dedi.