Başkan Uyan Çeşmeli Mahallesi İle İftar Yemeği'nde Buluştu

Belediye Başkanımız İbrahim Uyan, Ramazan geleneğini yaşatmak ve toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla her yıl düzenlediği mahalle iftarlarının 3. iftar organizasyonunda Çeşmeli Mahallemizde oturan vatandaşlarımızla bir araya geldi.Çeşmeli Mahallemizde düzenlenen iftar yemeğine, Belediye Başkanımız İbrahim Uyan ve beraberindeki heyet ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
    İftar yemeği sonrası Mahalle sakinlerine konuşan Başkanımız Uyan,"Sizlere hizmet etmeyi kendimize ibadet kadar kutsal sayarak, Şevkle tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Mahalle halkımızla birlikte aynı sofrayı paylaşmaya vesile olan iftar programlarımızın kardeşliğimizi ve hoşgörümüzü arttırmamıza vesile olması temennilerimle tüm vatandaşlarımın Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
    Mahalle sakinlerine,yaptığı konuşma sonrasında halkın istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Başkanımız Uyan,a "Bugüne kadar bizlere vermiş olduğunuz değer ve hizmetten dolayı çok teşekkür ederiz. Bir gün değil her gün bizleri dinleyip isteklerimize anında cevap verildiği için kendimizi çok şanslı hissediyoruz” diyerek, iftar yemeği için de teşekkürlerini ilettiler.