Tüm Çiftçilerimizin Günü Kutlu Olsun

Belediye Başkanımız İbrahim Uyan 14 Mayıs "Dünya Çiftçiler Günü" Sebebiyle Marmaraereğlisi Çiftçi Malları Koruma Kooperatifi Başkanı Veli İhsan Minaz ve yönetim kurulu üyeleri ile İlçemizde Çiftçilik ile geçimlerini sağlayan vatandaşlarımızı ziyaret etti.Başkanımız Uyan çiftçilerimizin bu Özel günlerini kutlayarak sorunları hakkında bilgiler aldı.Ülke ve Dünya genelindeki Çiftçilik ve Çiftçiliğin sorunları ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.
    Başkanımız Uyan ziyareti sırasında, "Ülke kalkınmasında ve refahında, ekonominin büyümesi ve gelişmesinde, tarımsal üretimin her aşamasında insan odaklı çalışan, emeği ve alın teri olan, her mevsimde çalışmayı ve üretmeyi kendine görev sayan, sofralarımıza kadar gelen ekmeği, meyveyi ve sebzeyi üreten çiftçilerimizin 14 Mayıs "Dünya Çiftçiler Günü"nü kutluyor ve tüm çiftçilerimizin baş tacımız olduğunun bilinmesi temennisiyle bereketli ve bol kazançlı günler diliyorum.” ifadelerini kullandı.