Genç Sporculardan Büyük Başarı

Marmaraereğlisi Belediye Gençlik ve Spor Kulübü´nün Türkiye Okul Sporları Gençler A Grubu Boks dalında başarı elde eden sporcuları Belediye Başkanımız İbrahim Uyan’ı makamında ziyaret etti.
    Sporcularla sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkanımız Uyan, başarılarından dolayı kendilerini kutladı. Sporcuların elde ettikleri başarıların hem kendisini hem de tüm Marmaraereğlisi halkını gururlandırdığını belirterek genç sporculara başarılarının devamını diledi.
    Marmaraereğlisi Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Servet Ünal, Antrenörler Cevdet Gül, Erol Kılıç ve Trabzon’un Yomra İlçesinde yapılan Türkiye Okul Sporları Gençler A Grubu Boks Şampiyonasında 630 Sporcu arasında dereceye giren +91 kilo Serhat Durmaz, 81 kilo Ömer Erdem, 69 kilo Melih Kaan Ergin, 64 kilo Ferhat Şaylı, Cansu Erken ve sporcuların aileleri kendilerine bu imkanı sağladıkları için Başkanımız Uyan’a teşekkürlerini ileterek Boks eldiveni hediye ettiler.