Yeniçiftlik Halk Pazarı Halkın Hizmetine Açıldı

"Bizim için asıl olan halkımıza hizmet etmektir. Yeniçiftlik Halk Pazarı Halkımıza ve pazarcı esnafımıza hayırlı olsun."
    Belediye Başkanımız İbrahim UYAN'ın en büyük projelerinden biri olan Yeniçiftlik Halk Pazarı halkımızın hizmetine açılmıştır. Belediye Başkanımız İbrahim UYAN, hizmete açılan yeni pazar yeri ile ilgili olarak "Uzun süredir bu yeni pazar yeri üzerine konuşuyorduk.Niyet iyi olduğu zaman çözüm daha kolay oluyor.Bizim için asıl olan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımız pazardan mutlu ve memnun ayrılmalı ki pazar amacına ulaşsın.Tüm halkımıza ve pazarcı esnafımıza hayırlı olsun." dedi Belediye Başkan yardımcımız İrfan TÜTÜN ve Zabıta Müdürümüz Ufuk BOZAN yeni pazar yerinde pazarcı esnafının yer düzenini kontrol ederek esnafa hayır işler ve yeni pazar yerlerinin kendilerine ve halkımıza hayırlı olmasını dilediler.